Facebook захистив WhatsApp, свою популярну платформу обміну повідомленнями в соціальних мережах, і переклав провину на Apple за злом iPhone. Причина зламаного iPhone в новинах полягає в тому, що його власником є Джефф Безос, засновник і генеральний директор Amazon.

Джефф Безос - глава Amazon
Джефф Безос - глава Amazon

Нік Клегг, віце-президент з глобальних зв'язків та комунікацій Facebook, пояснив, що WhatsApp не є причиною порушення безпеки в iPhone і що вина лежить на Apple. Повідомлення про злом показали, що iPhone X Джеффа Безоса отримав 4,4 МБ відео з шкідливим ПО. Це призвело до крадіжки декількох гігабайт даних і особистої інформації з одного з найбагатших людей у світі.

Джефф Безос і його дружина Маккензі
Джефф Безос і його дружина Маккензі

Деякі вказали, що причиною помилки є WhatsApp, оскільки стверджувалося, що відео було передано в додаток обміну повідомленнями. Тим не менш, Facebook, якому також належать WhatsApp і Instagram, захищає свою платформу, посилаючись на те, що її програмне забезпечення не зламано, так як сервіс використовує шифрування.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Motorola готова випустити на ринок черговий флагман. Звичайно, це не гнучкий смартфон, але новинку точно буде користуватися величезною популярністю.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple не хоче відмовлятися від технології зарядки Lightning у своїх пристроях. Компанія впевнена, що такі рішення тільки сповільнюють прогрес і створення нових технологій.

Також Знай.uа повідомляв, що гра Cyberpunk 2077 розчарувала фанатів - вихід майбутньої гри перенесли на вересень цього року, так що геймерам доведеться почекати.