Microsoft погодилися випустити безкоштовне оновлення для Windows 7. Воно усуне наслідки апдейтів, випущених напередодні закінчення строків підтримки операційної системи, з-за яких у користувачів пропадають шпалери і з'являється чорний фон. Втім, це не означає, що компанія хоче воскресити застарілу ОС. Звичайно, підтримка буде проводитися, але за певну плату, яка з кожним роком буде тільки збільшуватися. Така плата за ідеальну ОС, яка буде отримувати усунення вразливостей по мірі їх появи.

Windows 10
Windows 10

Компанія Microsoft визнала, що фінальне оновлення містить помилку. Спочатку програму, яка б виправила помилку, планували випустити тільки для корпоративних клієнтів, але потім компанія вирішила роздати всім користувачам.

Windows 10
Windows 10

Нагадаємо, що компанія Motorola готова випустити на ринок черговий флагман. Звичайно, це не гнучкий смартфон, але новинку точно буде користуватися величезною популярністю.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple не хоче відмовлятися від технології зарядки Lightning у своїх пристроях. Компанія впевнена, що такі рішення тільки сповільнюють прогрес і створення нових технологій.

Також Знай.uа повідомляв, що гра Cyberpunk 2077 розчарувала фанатів - вихід майбутньої гри перенесли на вересень цього року, так що геймерам доведеться почекати.