На початку цього місяця OnePlus показала свій перший концептуальний телефон - OnePlus Concept One. Апарат з “невидимою камерою” з'явився на виставці CES 2020, і, крім нового варіанту чорного кольору, ми мало що чули про це. Однак, схоже, що зараз все зміниться. OnePlus оголосив сьогодні про світовому турі OnePlus Concept, який розпочнеться 5 лютого в Північній Америці, Європі та Індії.

ONEPLUS CONCEPT ONE, gizchina

8 лютого тур по Індії почнеться в Делі, Мумбаї і Бангалорі в OnePlus Experience Store. Ви можете перевірити адресу одного з форумів OnePlus. Варто відзначити, що компанія проведе брифінг щодо продуктів у Бенгалуру 8 лютого. Однак він буде доступний лише для визначеного числа користувачів.

ONEPLUS CONCEPT ONE, gizchina

Нагадаємо, що компанія Google вирішила створити аналогічне додаток AirDrop, але для смартфонів Android. Це додаток дозволить передавати дані між смартфонами максимально зручним способом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готова представити новинку iPhone 9. Інсайдери повідомляють, що новинка з'явиться на публіці вже в березні цього року.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випустила останнє оновлення для WIndows 7. Компанія відмовилася від підтримки цієї легендарної ОС.