Спалах коронавіруса в даний час спустошує Китай: понад 4500 інфікованих людей і 102 смертельних випадки. Близько 56 випадків були підтверджені в усьому світі, і Всесвітня організація охорони здоров'я [ВООЗ] переглянула класифікацію вірусу як “високого” ризику для людства. Кілька компаній вже оголосили про заходи щодо запобігання подальшого поширення вірусу. Саме уряд скасував святкування Місячного Нового року. Згідно з повідомленням, поточна спалах коронавіруса в Китаї загрожує виробництва бюджетного iPhone 9/iPhone SE 2. Телефон може з'явитися в березні, і в багатьох звітах вказувалося на масове виробництво в лютому.

Коронавірус з Китаю, фото 24 канал
Коронавірус з Китаю, фото 24 канал

Китай ініціює карантинні заходи та обмеження на поїздки, щоб зупинити поширення вірусу. Більш того, деякі компанії радять працівникам залишатися вдома. На думку деяких аналітиків, це, швидше за все, вплине на ланцюжок поставок Apple.

Коронавірус в Китаї, фото з вільних джерел
Коронавірус в Китаї, фото з вільних джерел

Нагадаємо, що компанія Google вирішила створити аналогічне додаток AirDrop, але для смартфонів Android. Це додаток дозволить передавати дані між смартфонами максимально зручним способом.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готова представити новинку iPhone 9. Інсайдери повідомляють, що новинка з'явиться на публіці вже в березні цього року.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випустила останнє оновлення для WIndows 7. Компанія відмовилася від підтримки цієї легендарної ОС.