Останній коронавірус (2019-нКоВ), спустошуючого Китай, став загрозою для всіх. Анти-коронавирусные маски і рукавички в даний час є дуже важливим товаром в Китаї. Зараз люди з нетерпінням чекають, коли компанії, яким довіряють, придумають ці товари. У відповідь на необхідність Xiaomi недавно випустила лікувально-хірургічну маску. Тим не менше, після того, як маска з'явилася на полицях раніше сьогодні, величезний трафік зламав сервер сайту Xiaomi Youpin.

Коронавірус в Китаї, фото з вільних джерел
Коронавірус в Китаї, фото з вільних джерел

Кожна пачка маски продається за 39,9 юанів (6 доларів). Кожна упаковка містить 20 масок, і кожна маска має окрему упаковку.

Коронавірус в Китаї, фото з вільних джерел
Коронавірус в Китаї, фото з вільних джерел

Нагадаємо, що компанія Google вирішила створити аналогічне додаток AirDrop, але для смартфонів Android. Це додаток дозволить передавати дані між смартфонами максимально зручним способом.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готова представити новинку iPhone 9. Інсайдери повідомляють, що новинка з'явиться на публіці вже в березні цього року.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випустила останнє оновлення для WIndows 7. Компанія відмовилася від підтримки цієї легендарної ОС.