Alibaba, одна з провідних у світі платформ для електронної комерції, схоже, планує вийти на ринок смартфонів. Китайський гігант розробив новий дизайн для складного смартфона, а також подав заявку на патент.

Alibaba, gizchina

Складаний смартфон від Alibaba має дизайн розкладачки, і на відміну від складних смартфонів, які ми бачили у Samsung і Motorola, цей смартфон від Alibaba можна скласти двічі.

Крім того, смартфон від Alibaba також має додатковий дисплей у верхній частині задньої панелі, який займає близько третини загальної площі. Однак, на відміну від переднього екрану, панель дисплея на задній стороні не є гнучкою. Коли телефон складний, задній екран буде використовуватися в якості переднього дисплея.

Samsung Galaxy Fold, фото: Інформатор
Samsung Galaxy Fold, фото: Інформатор

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Не факт, що смартфон взагалі з'явиться на ринку.

Нагадаємо, що компанія Google вирішила створити аналогічне додаток AirDrop, але для смартфонів Android. Це додаток дозволить передавати дані між смартфонами максимально зручним способом.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готова представити новинку iPhone 9. Інсайдери повідомляють, що новинка з'явиться на публіці вже в березні цього року.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випустила останнє оновлення для WIndows 7. Компанія відмовилася від підтримки цієї легендарної ОС.