Apple може зробити 116 мільйонів iPhone в першій половині 2020 фінансового року, згідно з оцінкою аналітика Cohen & Company Inc. Кріса Санкарів. Цифри в значній мірі залежать від зростаючого попиту на прийдешній недорогий iPhone SE 2, а також від постійного інтересу до лінійки iPhone 11. Чутки стверджують, що прийдешній недорогий iPhone може дебютувати як iPhone 9.

Дівчина з iPhone, 24 канал
Дівчина з iPhone, 24 канал

Згідно з попередньою оцінкою Коена, в останньому кварталі 2019 року Apple зробила близько 70 мільйонів iPhone. Близько 52 мільйонів, або 74 відсотки від загальної кількості, склали iPhone 11 і iPhone 11 Pro. Очікується, що компанія виробить близько 46 мільйонів iPhone в першому кварталі 2020 року, з яких 6 мільйонів будуть телефонами iPhone SE 2 / iPhone 9.

Кажуть, що попит на новий iPhone 9 буде високим, якщо Apple вдасться оцінити його в межах позначки в 500 доларів, що, як стверджує Санкар, досить ймовірно. Санкар вважає, що недорогий iPhone буде продаватися за ціною $ 475.

iPhone SE 2
iPhone SE 2

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google вирішила створити аналогічне додаток AirDrop, але для смартфонів Android. Це додаток дозволить передавати дані між смартфонами максимально зручним способом.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готова представити новинку iPhone 9. Інсайдери повідомляють, що новинка з'явиться на публіці вже в березні цього року.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випустила останнє оновлення для WIndows 7. Компанія відмовилася від підтримки цієї легендарної ОС.