Побутові прилади і аксесуари від Xiaomi вже популярні на ринку, і ви можете знайти тонни різних категорій з урахуванням ваших уподобань. Сьогодні на ринку з'явилася 3D бритва Xiaomi SO WHITE ES03.

XIAOMI SO WHITE ES3, gizchina

Новинка оснащена унікальною плаваючою 3D-бритвою з трьома меншими головками і подвійним кільцем з японської сталі. Бритва також має індикатор для очищення, ємність акумулятора 600 мАч протягом приблизно 60 хвилин автономної роботи або просту зарядку через USB-кабель. Новинка також захищена від попадання вологи. До речі, цінник вас точно порадує - $21,99.

Нагадаємо, що компанія Toyota припиняє виробництво авто. Причиною цього рішення стало поширення коронавіруса, з-за якого поставки деталей

Як повідомляв Знай.uа компанія Alibaba запатентувала власний гнучкий смартфон. В теорії компанія може випустити цей девайс, тим самим заявивши про себе на ринку смартфонів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також Знай.uа повідомляв, що відомий антивірус злив дані мільйонів користувачів стороннім компаніям. Звичайно ж, мова йде про конфіденційної інформації користувачів.