Буквально вчора ми повідомляли про те, що iPhone 9 (раніше відомий як iPhone SE2) практично готовий до масового виробництва. Сьогодні новий звіт від інсайдерів галузі говорить про те, що смартфон знаходиться на стадії тестування.

iPhone 12
iPhone 12

Етап тестування - це останній крок перед початком масового виробництва. На цьому етапі телефон проходить суворі випробування на якість з точки зору апаратного та програмного забезпечення. Крім того, існують деякі додаткові тести, такі як випробування на падіння, випробування на вигин і випробування попаданням води, щоб перевірити, як пристрій веде себе в різних ситуаціях.

iPhone SE 2
iPhone SE 2

Отже, мабуть, iPhone 9 вже тестується, але у нас є додаткові подробиці. За даними китайських ЗМІ, телефон повинен надійти в масове виробництво в середині лютого. Це має означати, що американський технологічний гігант запустить пристрій не пізніше березня.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Toyota припиняє виробництво авто. Причиною цього рішення стало поширення коронавіруса, з-за якого поставки деталей

Як повідомляв Знай.uа компанія Alibaba запатентувала власний гнучкий смартфон. В теорії компанія може випустити цей девайс, тим самим заявивши про себе на ринку смартфонів.

Також Знай.uа повідомляв, що відомий антивірус злив дані мільйонів користувачів стороннім компаніям. Звичайно ж, мова йде про конфіденційної інформації користувачів.