Apple і Tesla роблять одні з найбільш затребуваних продуктів, а компанія-виробник аксесуарів класу люкс Caviar об'єднує їх з останньою модифікацією iPhone 11 Pro - Cyberphone. Так, гібрид нового Cyberruck від Tesla з новітнім флагманським iPhone.

Caviar відома тим, що робить дивовижні версії останніх iPhone, таких як моделі з золотими і діамантовими прикрасами, які коштують понад 100 000 доларів.

Тепер компанія випустила свою останню модифікацію iPhone 11 Pro і Pro Max під назвою Cyberphone, яка привносить характерні незграбні лінії Tesla Cybertruck в смартфони Apple.

Він навіть включає в себе складну передню кришку, яка нагадує багажник вантажівки і працює як підставка для iPhone в доповнення до захисного екрану.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

iPhone 11, gizchina

Нагадаємо, що компанія Toyota припиняє виробництво авто. Причиною цього рішення стало поширення коронавіруса, з-за якого поставки деталей

Як повідомляв Знай.uа компанія Alibaba запатентувала власний гнучкий смартфон. В теорії компанія може випустити цей девайс, тим самим заявивши про себе на ринку смартфонів.

Також Знай.uа повідомляв, що відомий антивірус злив дані мільйонів користувачів стороннім компаніям. Звичайно ж, мова йде про конфіденційної інформації користувачів.