Facebook побив оцінки Уолл-стріт в четвертому кварталі, але уповільнення зростання прибутку знизило ціну акцій. Facebook досяг 2,5 мільярда користувачів. Виручка Facebook принесла 21,08 млрд доларів, що на 25% більше порівняно з аналогічним періодом минулого року, а прибуток на акцію становить 2,56 долара.

Facebook
Facebook

Але чистий прибуток склав всього 7,3 мільярда доларів, що на 7% більше порівняно з аналогічним періодом минулого року порівняно з 61% зростання в 2018 році. Кількість співробітників зросла на 26% порівняно з аналогічним періодом минулого року до 44 942 чоловік, і зараз у Facebook працюють більше 1000 інженерів, що займаються питаннями конфіденційності.

Facebook Messenger
Facebook Messenger

У той час як база користувачів Facebook продовжує зростати досить стабільно, у нього виникають проблеми з тим, щоб вичавлювати з них все більше і більше грошей з такою ж ефективністю.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Toyota припиняє виробництво авто. Причиною цього рішення стало поширення коронавіруса, з-за якого поставки деталей

Як повідомляв Знай.uа компанія Alibaba запатентувала власний гнучкий смартфон. В теорії компанія може випустити цей девайс, тим самим заявивши про себе на ринку смартфонів.

Також Знай.uа повідомляв, що відомий антивірус злив дані мільйонів користувачів стороннім компаніям. Звичайно ж, мова йде про конфіденційної інформації користувачів.