Інсайдери повідомляють, що компанія Apple представить купу нових продуктів, включаючи навушники; оновлені пристрої iPad Pro, MacBook Pro і MacBook Air; 4,7-дюймовий РК-iPhone; і ще одна спроба випуску бездротового зарядного пристрою (після катастрофічної скасування AirPower). Це все, згідно дослідної замітці в цілому надійного аналітика Apple Мін-Чі Куо (Ming-Chi Kuo), прогнозуючої випуск продуктів Apple в першій половині 2020 року через MacRumors.

Презентація Apple
Презентація Apple

Деякі з цих продуктів ми вже давно бачили. Apple Tag/AirTags були докладно описані з кінця минулого року завдяки серії програмних витоків, у яких був представлений трек-подібний Bluetooth-трекер, який також буде покладатися на сверхширокополосный (UWB), використовуваний в останніх iPhone, щоб спростити відстеження загублених речей.

Презентация Apple
Презентация Apple

Нагадаємо, що компанія Toyota припиняє виробництво авто. Причиною цього рішення стало поширення коронавіруса, з-за якого поставки деталей

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Alibaba запатентувала власний гнучкий смартфон. В теорії компанія може випустити цей девайс, тим самим заявивши про себе на ринку смартфонів.

Також Знай.uа повідомляв, що відомий антивірус злив дані мільйонів користувачів стороннім компаніям. Звичайно ж, мова йде про конфіденційної інформації користувачів.