В світі професійних відеоігор перемога - не всі. Fortnite-феномен Тайлер “Ніндзя” Блевинс заробив у минулому році 17 мільйонів доларів, що досить для першого місця в першому рейтингу кращих гравців Forbes. Насправді, Ninja навіть не пройшов відбір на перший у світі Кубок світу з Fortnite, який проходив на стадіоні Артура Еша в Нью-Йорку в липні минулого року, або його головний приз у розмірі 3 мільйонів доларів. (Ці гроші виграв 16-річний Кайл "Бугу" Гирсдорф, Пенсільванія).

Геймер Ninja, Forbes

Це тому, що найкращі гравці більш впливові, ніж елітні спортсмени. Вони заробляють свої мільйони, використовуючи свої величезні онлайн-передплати для підтримки, оплати та спонсорства. У Ninja є 2,8 мільйона передплатників на Mixer. У синеволосого геймера є ще 22,7 мільйона передплатників YouTube і 14,9 мільйона передплатників в Instagram. В цілому, десять кращих гравців мають 270 мільйонів передплатників на YouTube, Twitch і Mixer і заробили 121 мільйон доларів в минулому році.

Повний рейтинг (і річний дохід геймерів):

  1. Ninja (Тайлер Блевинс) — $17 мільйонів;

    Популярні новини зараз
    Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
    Показати ще
  2. PewDiePie (Фелікс Кьеллберг) — $15 мільйонів;

  3. Preston (Престон Арсмент) — $14 мільйонів;

  4. Markiplier (Марк Фішбах) — $14 мільйонів;

  5. Shroud (Майкл Гржесик) — $12 мільйонів;

  6. DanTDM (Деніел Міддлтон) — $12 мільйонів;

  7. VanossGaming (Еван Фонг) — $11,5 мільйона;

  8. Jacksepticeye (Шон Маклохлин) — $11 мільйонів;

  9. TimTheTatman (Тімоті Бетар) — $8 мільйонів;

  10. Nickmercs (Нік Колчефф) — $6 мільйонів.

Fortnite
Fortnite

Нагадаємо, що компанія Toyota припиняє виробництво авто. Причиною цього рішення стало поширення коронавіруса, з-за якого поставки деталей

Як повідомляв Знай.uа компанія Alibaba запатентувала власний гнучкий смартфон. В теорії компанія може випустити цей девайс, тим самим заявивши про себе на ринку смартфонів.

Також Знай.uа повідомляв, що відомий антивірус злив дані мільйонів користувачів стороннім компаніям. Звичайно ж, мова йде про конфіденційної інформації користувачів.