Мовчання Sony продовжує викликати багато шуму у всіх фанатів, які з нетерпінням чекають нових новин про PS5. Незважаючи на відсутність офіційних новин про запуск консолі, шанувальники марки продовжують розпалювати суперечки з цього приводу. Серед найбільш цитованих тим у нас є ігри й сервіси, продуктивність і, нарешті, його дизайн. Хоча Microsoft вже представила дизайн своєї Xbox Series X, все, що у нас є про PS5, це Dev Kit, який навряд чи відіб'ється на дизайні кінцевого продукту.

PlayStation 5, gizchina

На тлі стількох чуток ми вважаємо, що зовнішній вигляд PS5 сьогодні є одним з найзагадковіших. Sony навіть не дала нам зрозуміти, як буде виглядати новий пристрій. Крім того, ми досі не знаємо, коли з'явиться консоль, хоча чутки вказують на її появу в наступному місяці. Все, що ми знаємо, це те, що PS5 буде доступною вже до кінця 2020 року.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Художник Йонгвам Кім розробив серію цікавих зображень, що показують альтернативний дизайн для PS5.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft запровадила цікаву функцію в роботу системи Windows 10. Тепер користувачі можуть робити дзвінки за допомогою комп'ютера.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi готує до виходу унікальний смартфон Mi Mix 10, який точно стане популярним завдяки своїй ціні і топовим характеристиками. Правда, коли покажуть новинку - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, що iOS 13 користується величезною популярністю. Повідомляється, що нова ОС встановлена на більшості сучасних смартфонів, що говорить про вдалу збірці.