Це не перший раз, коли ми говоримо про WhatsApp Pay. Як випливає з назви, це платіжна система, яку Facebook запровадив у своєму самому популярному додатку для обміну повідомленнями. Система вже працює в Індії, де в 2018 році було розпочато тестування. Вона використовувалася багатьма навіть після закінчення цього періоду випробувань. Про це сказав Марк Цукерберг під час представлення фінансових даних.

WhatsApp
WhatsApp

Враховуючи успіх цього тесту, WhatsApp Pay буде офіційно представлений на нових світових ринках. Це відбудеться в найближчі шість місяців. І не можна виключати, що це може також включати запуск в Європі та інших країнах.

WhatsApp
WhatsApp

Перевага WhatsApp Pay полягає в простоті використання вже підтвердженої облікового запису, такий як номер мобільного телефону WhatsApp, для прив'язки до неї поточному рахунку або кредитної картки та здійснення платежів не тільки в магазинах, але і в мережі. WhatsApp Pay також включає в себе дуже популярну в азіатських країнах функцію обміну грошима між фізичними особами.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft запровадила цікаву функцію в роботу системи Windows 10. Тепер користувачі можуть робити дзвінки за допомогою комп'ютера.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi готує до виходу унікальний смартфон Mi Mix 10, який точно стане популярним завдяки своїй ціні і топовим характеристиками. Правда, коли покажуть новинку - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, що iOS 13 користується величезною популярністю. Повідомляється, що нова ОС встановлена на більшості сучасних смартфонів, що говорить про вдалу збірці.