Найбільший у світі сонячний телескоп дав світові уявлення про самих складних деталях поверхні Сонця.

У середу Національний науковий фонд випустив зображення поверхні сонця з найвищим дозволом, що “розкриває безпрецедентні деталі” і знаменує нову еру сонячної науки для кращого розуміння сонця.

“Зображення показують картину турбулентної “киплячій” плазми, яка покриває всі Сонці. Картаті структури - кожна розміром з Техас - є ознакою рухів, які переносять тепло зсередини Сонця до його поверхні " - повідомили астрономи.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сонце
Сонце

Нагадаємо, що компанія Microsoft запровадила цікаву функцію в роботу системи Windows 10. Тепер користувачі можуть робити дзвінки за допомогою комп'ютера.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi готує до виходу унікальний смартфон Mi Mix 10, який точно стане популярним завдяки своїй ціні і топовим характеристиками. Правда, коли покажуть новинку - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, що iOS 13 користується величезною популярністю. Повідомляється, що нова ОС встановлена на більшості сучасних смартфонів, що говорить про вдалу збірці.