Apple і Tesla роблять одні з найбільш затребуваних продуктів, а компанія-виробник аксесуарів класу люкс Caviar об'єднує їх з останньою модифікацією iPhone 11 Pro - Cyberphone. Так, гібрид нового Cyberruck від Tesla з новітнім флагманським iPhone.

Caviar відома тим, що робить дивовижні версії останніх iPhone, таких як моделі з золотими і діамантовими прикрасами, які коштують понад 100 000 доларів.

Тепер компанія випустила свою останню модифікацію iPhone 11 Pro і Pro Max під назвою Cyberphone, яка привносить характерні незграбні лінії Tesla Cybertruck в смартфони Apple.

Він навіть включає в себе складну передню кришку, яка нагадує багажник вантажівки і працює як підставка для iPhone в доповнення до захисного екрану.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

iPhone 11, gizchina

Нагадаємо, що компанія Microsoft запровадила цікаву функцію в роботу системи Windows 10. Тепер користувачі можуть робити дзвінки за допомогою комп'ютера.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi готує до виходу унікальний смартфон Mi Mix 10, який точно стане популярним завдяки своїй ціні і топовим характеристиками. Правда, коли покажуть новинку - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, що iOS 13 користується величезною популярністю. Повідомляється, що нова ОС встановлена на більшості сучасних смартфонів, що говорить про вдалу збірці.