Так як багато бренди смартфонів працюють над складним смартфоном або патентом, що належать до аналогічного дизайну, до списку приєдналася ще одна компанія - Intel. Виробник чіпсетів запатентував новий складаний дизайн смартфона, який при розкритті перетворюється на планшет.

Samsung Galaxy Fold, фото: Інформатор
Samsung Galaxy Fold, фото: Інформатор

Крім того, йдеться, що компанія дивиться на майбутню прогресивну технологію поряд з різними виробниками дисплеїв, включаючи LG Display, Boe Technology, Sharp і Samsung Display, серед інших.

Якщо дослідження покаже, що ці нові типи дисплеїв дійсно сприяють позитивному сприйняттю користувачів, то Intel заявляє, що прискорить розробку таких продуктів, яка в даний час неухильно продовжується у фоновому режимі.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft запровадила цікаву функцію в роботу системи Windows 10. Тепер користувачі можуть робити дзвінки за допомогою комп'ютера.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi готує до виходу унікальний смартфон Mi Mix 10, який точно стане популярним завдяки своїй ціні і топовим характеристиками. Правда, коли покажуть новинку - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, що iOS 13 користується величезною популярністю. Повідомляється, що нова ОС встановлена на більшості сучасних смартфонів, що говорить про вдалу збірці.