Марк Цукерберг каже, що Facebook буде обстоювати такі принципи, як вільне вираження і шифрування.

“Це новий підхід, і я думаю, що він роздратує багатьох людей. Але, чесно кажучи, старий підхід теж розлютив багатьох людей, тому давайте спробуємо щось інше”, - сказав Цукерберг на Технічному саміті Silicon Slopes.

Співзасновник і генеральний директор Facebook заявив, що мета його компанії довгий час полягала в тому, щоб не робити нічого, що було б визнано “надто образливим”, але зараз він змінює цей підхід перед обличчям того, що він вважає надмірною цензурою.

“Нам все частіше доводиться піддавати цензурі безліч різних видів контенту,”, - сказав Цукерберг, визнаючи відповідальність Facebook за чистку своїх платформ контенту, пов'язаних з тероризмом, експлуатацією дітей і підбурюванням до насильства.

Марк Цукерберг - засновник Facebook
Марк Цукерберг - засновник Facebook

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung готова випустити в цьому році відразу кілька гнучких смартфонів. Правда, новинки покажуть ближче до літа 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа, месенджер WhatsApp обзаведеться корисною функцією. Тепер можна перераховувати гроші іншим користувачам, що сильно спростить життя.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали нові емодзі, які з'являться у всіх сучасних смартфонах світу, включаючи Android і iOS.