Статистична фірма Statcounter випустила звіт, який показує глобальне використання браузера для мобільних пристроїв, так і для настільних комп'ютерів. Статистичні дані показують, що браузер Google Chrome є безперечним чемпіоном, коли справа доходить до вибору браузера для багатьох.

Google Chrome
Google Chrome

Згідно зі звітом, браузер Chrome займає приголомшливу 69,89% частку на світовому ринку настільних ПК. За Chrome пішов браузер Mozilla Firefox з 9,53%, браузер Safari під номером 3 з 8,64% ринку. Браузери Microsoft Internet Explorer (IE) і Edge поповнили топ-5 з 4,71% і 3,7% відповідно. Браузер Opera для настільних комп'ютерів також входить в список 6-го по популярності браузера для настільних комп'ютерів, займаючи 2,49% ринку.

Для мобільних браузерів мобільний браузер Google Chrome, як і раніше, лідирує на ринку з 60,26%. Браузер Apple Safari займає друге місце з часткою ринку 20,9%. На третьому місці - рідний браузер Samsung, який займає 6,83% ринку. Схоже, Google і далі буде намагатися утримати лідерство на обох платформах.

Браузер Google Chrome, business-text.com
Браузер Google Chrome, business-text.com

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що глава Microsoft назвав справжніх конкурентів для Xbox нового покоління. Однак, це не PlayStation і Nintendo. Мова йде про Google і Amazon, які теж впроваджують поняття як хмарний геймінг.

Як повідомляв Знай.uа компанія HTC зникне з ринку смартфонів. Схоже, компанія так і не змогла протриматися на плаву, так що виробництво смартфонів вже припинилося.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi пожертвувала величезні гроші для боротьби з коронавірусом. Повідомляється, що компанія не тільки пожертвувала мільйони, але і продає ефективні маски для дітей і дорослих.