Китаю ще належить приборкати епідемію Коронавіруса, але країні вдалося розгорнути технології для боротьби з цією хворобою, щоб запобігти її поширення. Крім карантинних зон, Китай почав використовувати роботів, щоб обслуговувати заражених коронавірусом.

Роботи для боротьби з коронавірусом, gizchina

У деяких лікарнях в даний час певною мірою використовується велика кількість роботів для виконання таких завдань, як дезінфекція, доставка їжі, видача ліків та дистанційна діагностика, скорочення робочого навантаження передового медичного персоналу і зниження рівня перехресної інфекції.

Нещодавно перша партія з 140 дезінфекційних роботів, розроблених Shanghai Dongfulong Technology Co., Ltd., була доставлена в лікарню Ухань Цзиньинтань і інші лікарні, що знаходяться на фронті боротьби з епідемією. Кажуть, що роботи використовують модулі програмованого логічного контролера (PLC), надані німецьким промисловим гігантом Siemens, які в основному діляться на дві категорії: машини для дезінфекції парів перекису водню і інтелектуальні роботи для стерилізації. Всі вони стерилізовані пором перекису водню.

Роботи для боротьби з коронавірусом, gizchina

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що експерти назвали 5 самих популярних браузерів для ПК. Не дивно, але серед лідерів не можна не помітити абсолютну перемогу Google Chrome.

Як повідомляв Знай.uа Ілон Маск висміяв захист Facebook і WhatsApp. Схоже, злом смартфона голови Amazon став реальністю завдяки проломи в системах сервісів.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлення iOS 13 дозволить користувачам розблокувати свої авто без використання ключів. Для цього достатньо просто тримати з собою iPhone.