Вчора почалися попередні замовлення на нову Motorola Razr зі складним екраном, і, здається, Motorola чекала до тих пір, поки не підтвердить, що вона точно не вирішила всі проблеми, які досі були притаманні гнучким телефонами зі складним екраном.

В новому відео про те, як доглядати за Razr, вони попереджають користувачів “уникати гострих предметів” і в той же час радять їм не використовувати захисну плівку на екран.

Відео також попереджає користувачів про необхідність повністю закрити гаджет, перш ніж класти в кишеню.

Нагадаємо, що за смартфон компанія просить близько 1500 доларів з моменту старту продажів.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Motorola Razr, Andro-news
Motorola Razr, Andro-news

Нагадаємо, що експерти назвали 5 самих популярних браузерів для ПК. Не дивно, але серед лідерів не можна не помітити абсолютну перемогу Google Chrome.

Як повідомляв Знай.uа Ілон Маск висміяв захист Facebook і WhatsApp. Схоже, злом смартфона голови Amazon став реальністю завдяки проломи в системах сервісів.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлення iOS 13 дозволить користувачам розблокувати свої авто без використання ключів. Для цього достатньо просто тримати з собою iPhone.