Відповідаючи на повідомлення актора Саші Барона Коена в Twitter, який закликав регулювати Facebook щодо його вмісту, засновник Tesla написав у твіті: "#DeleteFacebook це відстій".

Про це пише видання Еdition.

У своєму дописі актор Барон Коен запитав, чому генеральному директору Facebook Марку Цукербергу було дозволено "контролювати інформацію, яку бачать 2,5 мільярда людей", коли ніхто б не дозволив одній людині володіти такою ж владою над водою чи електроенергією.

"Facebook має регулюватися урядами, а не управлятися імператором!" сказав Барон Коен.

Варто зазначити, що британський комедійний актор Барон Коен є ревним критиком платформ соцмереж, включаючи Twitter та Google і відео платформу YouTube. Відомий комік характеризує їх як "найбільшу пропагандистську машину в історії". Він скеровував велику частину свого гніту на Facebook, який, за його словами, взискує прибуток від пропаганди, а не перевіряє фактичну політичну рекламу.

Ілон Маск прокоментував пост Барона Коена в Twitter, зазначивши, що Facebook - це відстій і його потрібно видалити.

Хоча Маск не уточнив, чому він вважає "відстоєм" Facebook, він не перший раз публічно критикує соціальну мережу та Цукерберга.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

У 2018 році він видалив офіційні сторінкив Facebook своїх компаній, Tesla і SpaceX, після того як з'ясувалося, що політична консалтингова компанія Cambridge Analytica зібрала особисту інформацію цілих 87 мільйонів користувачів Facebook без їхнього відома.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше