За четверо діб мобільний додаток "Дія" в українських App Store і Play Market скачали більше 1,047 млн унікальних користувачів (без проходження авторизації), повідомив віце-прем'єр цифровий трансформації Михайло Федоров в Facebook. Схоже, це справжній рекорд, якщо ми говоримо про App Store на території України. Звичайно, додаток сильно зацікавило мешканців нашої країни, так як воно досить корисне, а всі необхідні документи тепер знаходяться в смартфоні користувача.

App Store
App Store

До теперішнього моменту "Дією" вже користуються понад 870 тис. авторизованих користувачів (ті, хто авторизувався через банки).

Додаток Дія, ubr.ua

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що флагманський Xiaomi Mi 10 представлять публіці вже 23 лютого, так що саме час обзавестися новим гаджетом. Правда, будуть смартфони доставлені покупцям під час - невідомо.

Як повідомляв Знай.uа хакери навчилися зламувати смартфони на Android за допомогою Bluetooth. Схоже, користувачі в небезпеці, і це стосується популярної версії Android. Настійно рекомендуємо оновитися до актуальної версії ОС.

Також Знай.uа повідомляв, що OnePlus з'явиться в бюджетній модифікації, що дозволило компанії захопити нижній сегмент ринку.