Sony зареєструвала патент на “Платформу для аналізу внутрішньоігрових ресурсів”. Відповідно до опису, дана технологія покликана допомогти гравцям долати складні моменти проходження, радячи обзавестися потрібними ресурсами, в тому числі і з допомогою мікротранзакцій. Звичайно, такий патент геймерам точно не сподобається. Мало того, що більшість ігор платні, так тепер щоб їх пройти необхідно витрачати реальні гроші на внутрішньоігрові предмети. І хоча це допоможе розвитку ігрової індустрії, геймери будуть явно не раді почути про впровадження такого механізму в майбутні ігри.

Red Dead Redemption 2, iGate
Red Dead Redemption 2, iGate

ІІ вивчає поведінку гравців, які опинилися в схожій геймплейної ситуації, а також аналізує, якими ресурсами користувалися ті, хто зміг пройти складний момент. На основі цього вона радить вдатися до конкретного ресурсу, який може бути як звичайним внутриигровым предметом, так і платним.

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що у Tesla з'явиться справжній конкурент, адже компанія Nikola представить свою версію пікапа на електродвигуні. Правда, новинка з'явиться на публіці вже в 2021 році, так що доведеться почекати.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили характеристики флагманського OnePlus 8 Pro, який зможе затьмарити навіть топового смартфона від Samsung і Apple. Правда, ціна буде відповідною.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony відмовилася від участі у заході MWC 2020, через спалах смертоносного вірусу на території Китаю. Проте, компанія планує провести онлайн-презентацію своїх гаджетів.