Журналісти і блогери 12 лютого високо оцінили нову лінійку смартфонів Samsung Galaxy – S20 і Z Flip, але ціна і частина нових функцій поставила їх у глухий кут.

Galaxy S20, S20+, S20 Ultra

Техноблогер Маркес Браунлі відзначив, що завдяки екрану з частотою оновлення 120 Гц скролінг і свайпи відчуваються плавнішими. При цьому за замовчуванням на смартфоні стоїть 60 Гц. Якщо зайти в налаштування і переставити на 120 Гц, то дозвіл екрану впаде з 3200х1440 до 2400х1080.

Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, фото Gizmodo
Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, фото Gizmodo

Нові флагмани отримали систему потрійних камер з ширококутним, надширококутним і телефото-об'єктивами. У S20+ і S20 Ultra встановлено сенсор Time of Flight. Всі смартфони лінійки знімають у 8К 24 FPS, але не підтримують такий дозвіл.

Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, фото The Verge
Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, фото The Verge

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Смартфони отримали камери з роздільною здатністю 48 МП, 64 МП і 108 МП, але за замовчуванням усі роблять 12-мегапіксельні знімки. При цьому журналісти оцінили новий режим Single Take — потрібно навести камеру на об'єкт, і вона сама вирішить, коли потрібно робити фото, знімати відео або гіфку.

камера Galaxy S20 Ultra, фото TechCrunch
камера Galaxy S20 Ultra, фото TechCrunch

Крім того, журналісти відзначили роботу 100-кратного зума в S20 Ultra дійсно працює. Але деякі засумнівалися, що ця функція може знадобитися власникам смартфона.

Ніхто з журналістів не порадив купувати смартфони цієї лінійки через невиправдано високу ціну.

"Смартфони Galaxy S20 – це вправа в надмірності. У них є будь-яка характеристика, яку ви можете побажати в Android-смартфоні, але це не означає, що в пристрій вклали багато нових ідей. Тільки одну – нову систему камер. Щоб переконати людей купити пристрій дорожче тисячі баксів, Samsung треба показати щось цікавіше", - сказав редактор The Verge Дітер Бон.

Galaxy Z Flip

6,7-дюймовий OLED-дисплей з гнучкого пластику відчувається краще, ніж у інших розкладних телефонів. В The Verge повідомили, що його не так просто подряпати. При цьому в Mashable поскаржилися на мазкий екран.

Galaxy Z Flip, фото Mashable
Galaxy Z Flip, фото Mashable

В розкладеному стані згин від шарніра видно, але він не такий помітний, як у Galaxy Fold, вважають в Android Central. Браунлі ж заявив, що згин занадто помітний, оскільки проходить прямо посередині екрана: "Під час скролінгу постійно його відчуваєш".

Galaxy Z Flip, фото The Verge
Galaxy Z Flip, фото The Verge

Блогери похвалили Samsung за те, що пристрій можна фіксувати під будь-яким кутом і розділяти на два маленьких екрани.

Galaxy Z Flip, фото Mashable
Galaxy Z Flip, фото Mashable

На звороті смартфона встановлено 1-дюймовий екран, на якому можна подивитися повідомлення, пропущені дзвінки і час. Можна також зробити селфі через основну камеру.

Браунлі зазначив, що Motorola Razr хоча б дозволяє читати і відповідати на повідомлення на такому екрані, і назвав функціонал Z Flip занадто обмеженим.

Galaxy Z Flip, фото The Verge
Galaxy Z Flip, фото The Verge

В результаті ніхто не порадив купувати "розкладачку" за 1380 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 11 лютого Samsung представила нові смартфони і назвала старт продажів і ціни.

Як повідомляв портал Знай.uа, Samsung змінює плани щодо участі в MWC 2020 через спалах коронавіруса.

Також портал Знай.uа писав, що стартували продажі телевізорів Samsung Wall з підтримкою 8K.