YouTube-канал “#HypeTech” випустили новий ролик, в якому розповіли про все найцікавіше у світі технології за останній час.

Sony Vision-S. На виставці CES 2020 в Лас-Вегасі, компанія Sony не на жарт здивувала відвідувачів, представивши власний електромобіль під назвою Vision-S. Зовнішній вигляд автомобіля нагадує щось середнє між Tesla Model S і Porsche Panamera. Звичайно, новинка отримала купу крутих функцій, хоч і інформації про авто не так вже й багато. Що стосується характеристик, розгін від 0 до 100 кілометрів на годину складе 4,8 секунди, а максимальна швидкість 239 кілометрів на годину. Так само, седан володіє тридцяти трьома різноманітними датчиками і фірмової аудіосистемою 360 Reality Audio. Так, цей автомобіль заточений явно не під гонки або швидку їзду.

Інтер'єр автомобіля виглядає футуристично: на торпеді розміщено безліч екранів, які замінюють звичну панель приладів і дзеркала. Задній ряд сидінь так само оснащений двома великими сенсорними дисплеями. Важливу роль у розробці Vision-S відіграли відомі на весь світ компанії BlackBerry і Bosh. Будемо сподіватися, що він незабаром з'явиться на загальних дорогах.

Провал Dota Underlords. Напевно, про грі Dota чув кожен. Сьогодні мова піде про одну з її версій - Dota Underlords. Для тих, хто не в курсі: Dota Underlords - це самостійна версія модифікації Dota Auto Chess для Dota 2. Після релізу гри, Valve вдалося зібрати більше 200 тисяч активних гравців, що дуже навіть непогано, як для релізу. Але вже через місяць, нову Dot’у спіткала доля Artifact і онлайн різко пішов вниз. Схоже, компанія так і не змогла довести гру до розуму, а геймери повернулися в звичайну Dota 2 в очікуванні нових частин.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Dota Underlords
Dota Underlords

ThinkPad X1 Fold. На виставці CES 2020 Lenovo презентувала перший у світі гнучкий ноутбук ThinkPad X1 Fold. Замість звичного дисплея і клавіатури, ThinkPad X1 обладнаний одним великим OLED дисплеєм з діагоналлю 13,3 дюйма і співвідношенням сторін 4:3. Дозвіл екрану складає 2048×1536 пікселів. Ноутбук отримав процесор від Intel, 8 гігабайт оперативної пам'яті і жорсткий диск на 1 терабайт. Спочатку на ThinkPad Fold встановлений Windows 10, але незабаром він буде оновлено на Windows 10X. Досить непогані характеристики, як для ноутбука, який можна легко зігнути.

Ноутбук здатний працювати як в складеному стані - роль клавіатури буде виконувати нижня частина екрану; Завдяки використанню вуглецевого волокна і легких сплавів, вага ноутбука складе лише 900 грамів. Правда, за новинку просять аж 2500 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi вирішила порадувати геймерів, випустивши наворочений роутер. Сам девайс здатний передавати дані з рекордною швидкістю, що дозволить збільшити комфорт при використання мережі з будь-якого пристрою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Redmi випустила відразу кілька бюджетних зовнішніх акумуляторів. Вони відрізняються за обсягом і швидкості зарядки, але цінник в 15 доларів точно порадує користувачів.

Також Знай.uа повідомляв, що користувачі Windows 7 зіткнулися з новою проблемою. Після оновлення ОС перестала працювати плавно без перебоїв, а більшість юзерів просто не можуть вимкнути комп'ютер.