Постраждалі від нинішньої епідемії, деякі користувачі воліють використовувати очищувачі повітря для поліпшення якості повітря в приміщеннях і запобігти передачі вірусу. Однак на сьогоднішній прес-конференції Державної ради по запобіганню і контролю деякі експерти заявили, що використання приладу не завжди ефективне.

Очищувач повітря, gizchina

Фенг Лужао (Feng Luzhao), дослідник китайських центрів по контролю і профілактиці захворювань, сказав: “Очищувачі повітря, які зазвичай використовуються на ринку, складаються з вентиляторів і фільтруючих пристроїв. Вентилятор всмоктує повітря в будинку. І фільтруючий компонент відфільтровує різні забруднювачі шляхом адсорбції. Втім, з вірусом так не спрацює”.

Коронавірус з Китаю, фото freepik
Коронавірус з Китаю, фото freepik

Очищувачі повітря в основному підходять для одного або декількох забруднюючих речовин у повітрі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung готова випустити ще один гнучкий смартфон в цьому році, але є один нюанс. Компанія впевнена, що публіка просто не готова складним смартфонів, які можуть згинатися 2 рази, замість одного.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple хоче випустити бюджетні бездротові навушники AirPods Lite. Правда, про них мало що відомо, але ось презентація може відбутися вже в цьому році.

Також Знай.uа повідомляв, що користувачі виявили головний недолік смартфона Samsung Galaxy S20. Повідомляється, що камена у 8К форматі споживає величезну кількість внутреннеей пам'яті смартфона.