Камера нового Xiaomi Mi 10 Pro тепер очолює список мобільних камер на сайті фотографії DxOMark.

iPhone 5C
iPhone 5C

Це ставить камеру Mi 10 Pro вище iPhone 11 Pro Max, Huawei Mate 30 Pro і Samsung Galaxy Note 10 Plus. Насправді оцінка для iPhone 11 Pro Max складає 117, а камера Xiaomi Mi 10 Pro заробила 124. Це означає, що Mi 10 Pro не просто обходить стороною - він легко перевершує таких, як iPhone.

iPhone 11 pro max
iPhone 11 pro max

Враховуючи, що смартфон продають за ціною від 700 доларів - відмінна можливість взяти смартфон з кращою камерою в світі.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче представити бюджетну версію смартфона iPhone SE 2 вже в березні цього року. Судячи за повідомленнями, новинку представлять вже 31 березня, так що анонс не за горами.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила масажне крісло, яке точно порадує любителів розслаблятися. А цінник в 600 доларів дозволить стати девайсу максимально доступним, якщо порівнювати з конкурентами.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony зіткнулася з новою проблемою при створенні Sony PlayStation 5. Повідомляється, що ціна буде достатньо високою як для консолі, особливо, якщо порівнювати з попередником.