На днях у відомій компанії, яка прославилася не лише виготовленням популярних смартфонів, Samsung стався неочікуваний збій, який спричинив масову відправку дивного повідомлення через додаток Find My Mobile.

Відтак, користувачам гаджетів цієї компанії по всьому світу прийшло сповіщення з заголовком "1" і текстом повідомлення "1". Першими про це розповіли самі користувачі на офіційному форумі Samsung, де взяло участь в обговорені даного інциденту не менше 300 власників смартфонів.

Скріншот з повідомленням

За їх словами, вони отримали ідентичне оповіщення, яке виходило з програми Find My Mobile, яка відповідає за відстеження місця розташування смартфона.

Скріншот повідомлення

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто зауважити, що наразі у Samsung не прокоментували подію. Передбачається, що співробітники компанії випадково відправили повідомлення в рамках тестування сервісу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome отримав велике оновлення до 81 версії. Новинка дозволить використовувати величезну кількість нових фішок, щоправда, доступ до оновлення стане доступним дещо пізніше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft показала головну фішку майбутньої ОС Windows 10X. Повідомляється, що новинка зможе отримувати оновлення рекордно швидко, а саме впровадження нововведень буде займати всього лише півтори хвилини.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з DxOmark визнали камеру Xiaomi Mi 10 Pro кращою в світі. Схоже, смартфон за 700 доларів обійшов флагманські пристрої від Apple і Samsung.