днями в мережі з'явився новий рендер Google Pixel 5 з абсолютно новим дизайном, який кардинально відрізняється від вже існуючого Google Pixel 4.

GOOGLE PIXEL 5, gizchina

Якщо цей рендер дійсно показує нам дизайн, який буде у Google Pixel 5, передня частина не зазнає серйозних змін у порівнянні з Pixel 4. Ми як і раніше бачимо велику рамку, в якій будуть розташовані більшість датчиків, включаючи камеру.

GOOGLE PIXEL 5, gizchina

На задній панелі розташований корпус з трьома камерами в трикутному форматі в модулі камери, який виходить поверх решти корпусу. На додаток до трьох камер ми бачимо світлодіодний спалах і датчик. Нагадаємо, що компанія традиційно представляє свої смартфони в жовтні, як це було з Pixel 4 і Pixe 3. Втім, витоку про новинка почнуть активно з'являтися вже навесні 2020 року.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi показала, що всередині смартфона Xiaomi Mi 10. Крім клею, в ньому компактно розміщені 4 датчика камери, великий акумулятор і потужний процесор. Швидше за все, ремонтопридатність пристрої теж буде на висоті.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony закрила всі форуми для користувачів PlayStation. За заявою компанії, користувачі можуть обговорювати консолі в соцмережах, а форуми в 2020 році вже не є актуальним місцем для обговорення.

Також Знай.uа повідомляв, що чергове оновлення Windows видаляє дані користувачів. Microsoft вже пообіцяла виправити ситуацію.

https://youtu.be/1rIO9Myxvt4