Sony оголосила, що не буде брати участь у конференції розробників ігор або на PAX East. Бренд не зможе представити свої нові продукти PS5.

PlayStation 4
PlayStation 4

Епідемія коронавіруса продовжує впливати на заходи, ярмарки, відкриті для професіоналів або широкої громадськості. Після скасування MWC 2020, кількох пов'язаних конференцій і конференції Facebook, спочатку запланованої на березень, Sony попереджає, що співробітники бренду не підуть ні на PAX East, ні на GDC.

PAX East - це публічна виставка, присвячена популярній культурі у Сполучених Штатах. В області відеоігор це явно не така важлива виставка, як E3, на яку не піде ні Sony, ні Gamescom.

Це все ще шоу, де Sony планувала продемонструвати The Last Of Us Part II на PlayStation 4.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

найголовніше, насамперед, скасування присутності Sony на конференції розробників ігор. GDC - це виставка, яка рік від року набуває все більшого значення. Як випливає з назви, це професійний захід для творців відеоігор.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi показала, що всередині смартфона Xiaomi Mi 10. Крім клею, в ньому компактно розміщені 4 датчика камери, великий акумулятор і потужний процесор. Швидше за все, ремонтопридатність пристрої теж буде на висоті.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony закрила всі форуми для користувачів PlayStation. За заявою компанії, користувачі можуть обговорювати консолі в соцмережах, а форуми в 2020 році вже не є актуальним місцем для обговорення.

Також Знай.uа повідомляв, що чергове оновлення Windows видаляє дані користувачів. Microsoft вже пообіцяла виправити ситуацію.

https://youtu.be/1rIO9Myxvt4