Якщо ви не хочете використовувати Chrome, але хочете подібного досвіду, браузер Microsoft Edge практично такий же, як і браузер Chromium. Google знає про це і, схоже, використовує будь-яку можливість, щоб попередити людей, які використовують барузер Microsoft.

Google Chrome
Google Chrome

Як повідомляє Windows Latest, всім, хто відвідує інтернет-магазин Chrome за допомогою браузера Edge, видається попередження про безпеку під адресним рядком. Це текст на жовтому тлі, на якому написано: “Google рекомендує перейти на Chrome для безпечного використання розширень”, і за ним слід нажимаемая посилання для завантаження браузера Chrome.

Microsoft Edge
Microsoft Edge

Ніяких пояснень щодо того, як використання розширень Chrome Edge є менш безпечним, не дано, але попередження явно збирається посіяти сумніви серед користувачів браузера від Microsoft. Ще одне підтвердження того, що це попередження є сумнівним, полягає в тому, що ті, хто використовує браузери Opera або Brave, які також використовують Chromium, не бачать того ж попередження. Google орієнтується тільки на браузер, Edge, принаймні на даний момент.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в мережі показали рендери майбутнього смартфона від Google. Смартфон отримає назву Pixel 5, і зовні він не сильно відрізняється від свого попередника. Однак, розташування камер на задній панелі всі ті виділить його серед інших моделей.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Apple хоче заборонити книгу про App Store, яку написав і випустив колишній співробітник Apple. За заявою компанії, книга може розголошувати секретну інформацію, що негативно вплине на бізнес.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Asus оновила комп'ютери розміром з флешку. Сам девайс порадує користувачів збільшеною продуктивністю.