Навіть сьогодні неможливо змінити стандартні додатки iOS. Але Apple може показати трохи більше відкритості і дозволити користувачам вибирати програми за промовчанням. До речі, Android вже протягом тривалого часу використовує такий метод.

Google і Microsoft були натхненні iOS, зокрема, дизайном її користувальницького інтерфейсу. Вони також адаптували деякі хороші ідеї від Apple, наприклад, у відношенні особистого помічника. Але вірно і зворотне: iOS значною мірою скористалася конкурентами для поліпшення ОЗ.

Apple
Apple

Згідно статті, опублікованій агентством економічних новин Bloomberg, Apple розгляне питання про те, щоб залишити трохи більше місця для конкуренції всередині iOS. Apple може дозволити користувачеві вибрати деякі зі своїх додатків за замовчуванням. Який давно існує на Windows, Android і навіть MacOS.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Нагадаємо, що в мережі показали рендери майбутнього смартфона від Google. Смартфон отримає назву Pixel 5, і зовні він не сильно відрізняється від свого попередника. Однак, розташування камер на задній панелі всі ті виділить його серед інших моделей.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Apple хоче заборонити книгу про App Store, яку написав і випустив колишній співробітник Apple. За заявою компанії, книга може розголошувати секретну інформацію, що негативно вплине на бізнес.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Asus оновила комп'ютери розміром з флешку. Сам девайс порадує користувачів збільшеною продуктивністю.