До пістолетів прийнято ставитися поблажливо – профі вважають, що у них невисока забійна сила і мала дальність пострілу. Однак, навіть серед пістолетів є екземпляри, які просто дивують своєю вогневою міццю.

Thunder 50 BMG

Thunder 50 BMG

Однозарядного монстра Thunder 50 BMG представили публіці в 2004 році на спеціалізованій виставці в Лав-Вегасі. Пістолет використовує патрони, які також підходять снайперської гвинтівки і кулемета. Не сумнівайтеся, вогневої мощі вистачить, щоб знищити ціль, навіть якщо вона захищена бронею. Правда, про точності можна забути - така ціна за міць.

Pfeifer Zeliska 600 Nitro Express

Pfeifer Zeliska 600 Nitro Express

Пістолет має вагу 6 кілограм і довжину стовбура 55 сантиметрів. Цього більш ніж достатньо, щоб знищити ворога. Жодних знижують віддачу пристроїв не передбачено: або стріляєш з прикладом, або смиряешься неминучої травмою руки. Звичайно, про практичність такого зброя не може бути й мови.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Desert Eagle 50 AE

Desert Eagle 50 AE

Не самий зручний, але зате один із самих знаменитих пістолетів світу. Легендарний пістолет, який широко використовується у фільмах і комп'ютерних іграх. Відмінно поєднання убойности і скорострільності. А чого чекати, коли дульна енергія “Пустельного Орла” така ж, як у АК-47 2000 Дж.

Smith and Wesson Magnum 500

Smith and Wesson Magnum 500

Ще один подаруночок для любителів полювання на бегемотів. Спеціально під цей револьвер компанія Smith and Wesson розробила особливий патрон 500 SW Magnum. Однак, він відрізняється від своїх попередників - п'ятизарядний барабан, дулове гальмо і здоровенний ствол. Для полювання на ведмедів його вистачить з головою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в мережі показали рендери майбутнього смартфона від Google. Смартфон отримає назву Pixel 5, і зовні він не сильно відрізняється від свого попередника. Однак, розташування камер на задній панелі всі ті виділить його серед інших моделей.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Apple хоче заборонити книгу про App Store, яку написав і випустив колишній співробітник Apple. За заявою компанії, книга може розголошувати секретну інформацію, що негативно вплине на бізнес.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Asus оновила комп'ютери розміром з флешку. Сам девайс порадує користувачів збільшеною продуктивністю.