Через рік після того, як компанія оголосила про випуск свого складного Mate X, Huawei повернулася з наступником Mate XS. Хоча зовні пристрій виглядає дуже схоже на оригінал, Huawei стверджує, що у нього більш довговічний дисплей і змінений шарнір. Він також оснащений більш швидким процесором, Kirin 990. На жаль, із-за постійної присутності Huawei в списку заборонених організацій США, пристрій не буде випускатися з будь-якими додатками або службами Google, тобто не буде мати доступу до магазину Google Play. Що стосується ціни, за девайс попросять 2 249 євро.

Huawei MateX, gettyimages

На цей раз Huawei заявляє, що використовує “чотиришарову” конструкцію екрана для Mate XS, яка, за його словами, повинна зробити його більш надійним. Вгорі знаходяться два шари поліамідної плівки, які були склеєні з допомогою прозорого клею. Нижче це гнучкий OLED-дисплей. Також є більш м'який полімерний шар, який діє як подушка і заключний шар, щоб з'єднати його з основним корпусом пристрою. Тим не менш, це все ще повністю пластикова конструкція; тут немає скла, схожого на той, що ми бачили з Galaxy Z Flip від Samsung.

Huawei MateX, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung запатентувала купу цікавих технологій для Samsung Galaxy Note 20. Девайс покажуть публіці вже до кінця літа 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готується до виробництва компактних бюджетних бездротових навушниках. Правда, про дату виходу і ціну поки немає ніяких подробиць, так що залишається тільки чекати.

Також Знай.uа повідомляв, що смартфон OnePlus 8 вперше засвітився на живих фото. Тепер користувачі можуть розглянути девайс з усіх боків. Розташування камери залишається таким же, як у OnePlus 7T.