Згідно з останніми повідомленнями, Apple iPhone 12 отримає стандарт Wi-Fi 802.11 ay. З допомогою цієї функції пристрій може підключатися до інтелектуальних побутових приладів та іншого обладнання на гігабітних швидкостях. Крім того, є також припущення, що в цьому році iPhone 12 може прийняти стандарт бездротового зв'язку ближнього радіусу дії під назвою IEEE 802.11 ay.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

В 2018 році Qualcomm оголосила про випуск перших двох 60-ГГц чіпсетів Wi-Fi, QCA64x8 і QCA64x1. Ці чіпи можуть забезпечувати пристрою з рекордною швидкістю. У той же час енергоспоживання нижче, якщо порівнювати з застарілими стандартами. Qualcomm стверджує, що це перше в галузі рішення Wi-Fi з частотою 60 ГГц, засноване на новому стандарті Wi-Fi 802.11 ay, яке може забезпечити кращу швидкість Wi-Fi з частотою 60 ГГц і безпрецедентну продуктивність покриття.

iPhone, gettyimages

Подивимося, що приготує нам Apple до вересня цього року.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що компанія Samsung запатентувала купу цікавих технологій для Samsung Galaxy Note 20. Девайс покажуть публіці вже до кінця літа 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готується до виробництва компактних бюджетних бездротових навушниках. Правда, про дату виходу і ціну поки немає ніяких подробиць, так що залишається тільки чекати.

Також Знай.uа повідомляв, що смартфон OnePlus 8 вперше засвітився на живих фото. Тепер користувачі можуть розглянути девайс з усіх боків. Розташування камери залишається таким же, як у OnePlus 7T.