останнім часом ми говоримо про флагманських смартфонах, які незабаром з'являться на ринку. Серед них ми найчастіше згадували серії Xiaomi Mi 10, Redmi K30 Pro, серії Huawei P40, iQOO 3 і деякі інші моделі. Але ми забули про лінійних телефонах OnePlus 8, особливо про варіанті OnePlus 8 Pro. Але дата його виходу стає все ближче, а витоків стає все більше.

ONEPLUS 8 PRO 5G, gizchina

зокрема, очікується, що модель OnePlus 8 Pro 5G HD2023 буде оснащена чипом платформи Snapdragon 865 5G. Останній повинен бути в парі з конфігурацією ROM 12GB RAM + 256GB.

Ще однієї виділеної функцією буде 6,65-дюймовий екран з частотою 120 Гц. І, звичайно ж, у телефоні буде встановлена флагманська камера з трьома сенсорами: 64-мегапіксельна + 20-мегапіксельна, ширококутна + 12-мегапіксельна телефото.

ONEPLUS 8 PRO 5G, gizchina

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

На скріншоті ми також можемо помітити дизайн екрану OnePlus 8 Pro 5G з отвором під фронтальну камеру. Плюс до всього, смартфон поставляється з передвстановленою системою Android 10.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що компанія Samsung запатентувала купу цікавих технологій для Samsung Galaxy Note 20. Девайс покажуть публіці вже до кінця літа 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готується до виробництва компактних бюджетних бездротових навушниках. Правда, про дату виходу і ціну поки немає ніяких подробиць, так що залишається тільки чекати.

Також Знай.uа повідомляв, що смартфон OnePlus 8 вперше засвітився на живих фото. Тепер користувачі можуть розглянути девайс з усіх боків. Розташування камери залишається таким же, як у OnePlus 7T.