Буквально минулого тижня відбувся запуск Android 11 для розробників. Генеральний менеджер бренду POCO в Індії написав у Twitter, що Xiaomi POCO X2 оновлено до Android 11. Схоже, це перший смартфон, який отримає оновлення. Звичайно, інформації про Android 11 не так вже й багато, але поліпшень буде відразу кілька.

Повідомляється, що новий Android 11 спрямований на поліпшення взаємодії з екраном, мережею та збереженням конфіденційності. Всі ці функції дуже важливий для користувачів, особливо, якщо врахувати, що компанії намагаються всілякими способами зібрати дані про користувачів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung запатентувала купу цікавих технологій для Samsung Galaxy Note 20. Девайс покажуть публіці вже до кінця літа 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готується до виробництва компактних бюджетних бездротових навушниках. Правда, про дату виходу і ціну поки немає ніяких подробиць, так що залишається тільки чекати.

Також Знай.uа повідомляв, що смартфон OnePlus 8 вперше засвітився на живих фото. Тепер користувачі можуть розглянути девайс з усіх боків. Розташування камери залишається таким же, як у OnePlus 7T.