Кілька днів тому Google вперше випробував новий Android 11 за допомогою бета-тесту. Завдяки цьому, можна коротко поглянути на функції, які з'являться в новій версії Android. Згідно з повідомленнями, Samsung, можливо, почала внутрішнє тестування нового програмного забезпечення на Galaxy S10 +. Зрештою, на GeekBench з Android R з'явиться смартфон S10 + з номером моделі SM-G975F.

Samsung Galaxy S10+, gizchina

Дивно, що Samsung тестує нову версію прошивки. Тим не менш, це щось природне в індустрії смартфонів. Developer Preview допомагає розробникам і OEM-виробникам протестувати нову операційну систему і адаптувати до неї свої додатки і смартфони. Звичайно, якщо ОС вдало адаптують під смартфони, новинка з'явиться і на Galaxy S11.

Нагадаємо, що новий Android покажуть публіці вже в кінці літа 2020 року.

Samsung Galaxy S10+, gettyimages

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала повністю скляний iPhone. Схоже, компанія робить ставки на скляні смартфони, які можуть з'явитися на ринку в найближчому майбутньому.

Як повідомляв Знай.иа компанія Microsoft ввела нові обмеження для користувачів Windows 10. Тепер користувачі не можуть створити локальний обліковий запис, якщо комп'ютер має доступ до мережі.

Також Знай.иа повідомляв, що компанія Microsoft запатентувала новий смартфон, який буде нагадувати Galaxy Fold за формою. Очікується, що новинку покажуть до кінця 2020 року.