Google Фото, безумовно, є одним з найпопулярніших додатків Google Apps, Android. Крім корисних функцій, таких як необмежений резервне копіювання фотографій, хмарна галерея і інтеграція з Google Assistant, є цілий ряд функцій на базі AI, які розширюють можливості. Серед них є функція, яка автоматично пропонує редагування ваших фотографій. Таким чином, ви можете швидко поліпшити їх одним дотиком. Ця функція стала загальнодоступною ще в 2018 році. Тепер здається, що Facebook черпає натхнення у цій функції Google, оскільки вона додає ті ж самі пропозиції по редагуванню в свій додаток для Android.

Згідно з недавнім твіти від відомого інсайдера Джейн Маньчун Вонг, майбутня функція автоматично запропонує редагувати фотографії, які ви публікуєте через додаток Facebook на Android. Як ви бачите на прикріпленому скріншоті, пропозиція з'явиться в лівому нижньому куті зображення. Це дозволить вам швидко обрізати або відрегулювати освітлення зображення перед публікацією. На даний момент від Facebook немає ні слова про доступність цієї функції.

Facebook, gettyimages

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Швидше за все, з'явиться вона в найближчий місяць, і стане доступною для всіх користувачів соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала повністю скляний iPhone. Схоже, компанія робить ставки на скляні смартфони, які можуть з'явитися на ринку в найближчому майбутньому.

Як повідомляв Знай.иа компанія Microsoft ввела нові обмеження для користувачів Windows 10. Тепер користувачі не можуть створити локальний обліковий запис, якщо комп'ютер має доступ до мережі.

Також Знай.иа повідомляв, що компанія Microsoft запатентувала новий смартфон, який буде нагадувати Galaxy Fold за формою. Очікується, що новинку покажуть до кінця 2020 року.