Ютубер Stre1itzia додав в Need for Speed: Underground трасування променів. Для запису відео він використовував модифікацію Redux, випущену в 2017 році. Ролик опублікований на YouTube. Звичайно, виглядає все дуже навіть круто, але навіть у такої ідеї є свої мінуси. Технологія досить нова, а от “залізо” відверто не встигає обробляти таку якісну картинку.

Фанат повідомив, що портувати Redux на нову версію ReShade і додав додаткові шейдери. За його словами, продуктивність при цьому впала в три рази. Однак, якщо не вдивлятися в деталі, гру практично не впізнати. Виглядає дуже свіжо.

Sony контроллер, gettyimages
Sony контроллер, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала повністю скляний iPhone. Схоже, компанія робить ставки на скляні смартфони, які можуть з'явитися на ринку в найближчому майбутньому.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft ввела нові обмеження для користувачів Windows 10. Тепер користувачі не можуть створити локальний обліковий запис, якщо комп'ютер має доступ до мережі.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft запатентувала новий смартфон, який буде нагадувати Galaxy Fold за формою. Очікується, що новинку покажуть до кінця 2020 року.