На японському сайті Mac Otakara з'явилася нова інформація про AirTag. Згідно з найсвіжішими даними, трекери будуть повністю водонепроникними, а для їх зарядки буде застосовуватися магнітне зарядний пристрій, аналогічне тому, яке використовується для підзарядки Apple Watch. Відмінна новина для тих, хто не хоче постійно втрачати в'язку ключів, пульт, або навіть смартфон. Девайс буде відображати місцезнаходження, так що шукати речі буде набагато простіше.

AirTag, iPhones,ru

Перша інформація про AirTag з'явилася минулого літа. Дані про запланований пристрої були знайдені в коді iOS 13. Ймовірно, новинки зможуть запропонувати настільки високу точність позиціонування, що стане можливим дізнатися реальне місце розташування загубленого предмета в приміщенні. Нагадаємо, що анонс девайса очікували ще вересня 2019 року, але компанія передумала показувати це пристрій публіці.

фото Getty Images
Apple, Тім Кук // фото Getty Images

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала повністю скляний iPhone. Схоже, компанія робить ставки на скляні смартфони, які можуть з'явитися на ринку в найближчому майбутньому.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft ввела нові обмеження для користувачів Windows 10. Тепер користувачі не можуть створити локальний обліковий запис, якщо комп'ютер має доступ до мережі.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft запатентувала новий смартфон, який буде нагадувати Galaxy Fold за формою. Очікується, що новинку покажуть до кінця 2020 року.