Тільки що з'явився новий звіт, пов'язаний з діловими зв'язками між Google і Huawei. Останньому в даний час заборонено користуватися послугами першого на своїх смартфонах, але схоже, що гігант пошукових систем намагається опротестувати це рішення і спробувати відновити ділові відносини.

Huawei Mate X, gettyimages
Huawei Mate X, gettyimages

Ще на початку 2019 року міністерство торгівлі уряду США нанесло вирішальний удар Huawei. Китайський технологічний гігант був включений в “Entity List”, який заборонив компанії співпрацювати або використовувати технології та програмне забезпечення від компаній, що базуються в США. Одним з таких брендів були смартфони Google і Huawei, оскільки вони не надходили з офіційними сервісами Google.

Таким чином, смартфони Huawei, починаючи з серії Mate 30, не поставляються з сервісами Google і оснащені ОС Android поряд з HMS (Huawei Mobile Services). Тим не менш, схоже, що Google планує отримати спеціальний дозвіл від Білого дому, яке дозволить йому знову стати партнером Huawei. Цікаво, що керівник Huawei за кілька тижнів до цього заявив, що компанія не буде працювати з Google, навіть якщо заборона буде знята. Проте одне тільки це заява може не відображати побажання всієї компанії, оскільки ця заява вже було відхилено.

Huawei MateX, gettyimages
Huawei MateX, gettyimages

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Oppo дражнить фанатів виходом нового смартфона. Девайс отримає наворочену камеру, а також сучасний дисплей і потужний процесор.

Як повідомляв Знай.uа один з фанатів ігор показав, як виглядає NFS: Underground на максимальних налаштування графіки з поліпшеннями ефектів сучасних комп'ютерів. Виглядає все дуже цікаво, але от продуктивність при цьому зменшилася у 3 рази.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple забороняє використовуватися кіношним лиходіям їх смартфони. Корпорація не хоче, щоб їх смартфони асоціювалися з лиходіями у фільмах.