Щоб створити власну екосистему і позбутися залежності від Google, Huawei активно просуває структуру мобільних послуг HMS по всьому світу. Насправді, не тільки за межами Китаю, Huawei також активно просуває HMS в Китаї. Повідомляється, що компанія вже запроваджувати сервіси в роботу деяких власних смартфонів.

Huawei Mate X, gettyimages
Huawei Mate X, gettyimages

Сьогодні компанія Huawei Pollen Club запустила новий внутрішній бета-набір. У наборі Nova 3, Nova 3e, Enjoy 10 і Honor Play 8A отримують оновлення EMUI 9.1. Після оновлення користувачі зможуть оцінити роботи сервісу Huawei (HMS 4.0). Він постачається з різноманітними хмарними додатками Huawei і можливістю оплати.

У середині січня цього року Huawei офіційно випустила HMS Core 4.0. Ця система поставляється з великою кількістю нових функцій, включаючи AI, служби розпізнавання контексту, служби сканування уніфікованого коду, послуги зв'язку ближнього радіусу дії, панорамної зйомки, швидкої аутентифікації, позиціонування, цифрових прав і так далі.

Камери HUAWEI P30 Pro, скріншот з YouTube
Камери HUAWEI P30 Pro, скріншот з YouTube

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Хоча ці чотири моделі не отримують EMUI 10, вони все одно зможуть випробувати HMS. Ці смартфони будуть продовжувати отримувати незначні оновлення та виправлення безпеки в майбутньому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Oppo дражнить фанатів виходом нового смартфона. Девайс отримає наворочену камеру, а також сучасний дисплей і потужний процесор.

Як повідомляв Знай.uа один з фанатів ігор показав, як виглядає NFS: Underground на максимальних налаштування графіки з поліпшеннями ефектів сучасних комп'ютерів. Виглядає все дуже цікаво, але от продуктивність при цьому зменшилася у 3 рази.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple забороняє використовуватися кіношним лиходіям їх смартфони. Корпорація не хоче, щоб їх смартфони асоціювалися з лиходіями у фільмах.