Після багатьох повідомлень і чуток, здається, що ми нарешті отримали підтвердження технології швидкої зарядки, яка з'явиться в Black Shark 3. Якщо ви не жили в печері протягом останніх декількох тижнів, ви знаєте, що Xiaomi збирається запустити новий смартфон для своєї дуже успішної серії Black Shark ігрових смартфонів. 3 березня новий телефон буде офіційно представлений разом з модифікацією Pro. Сьогодні компанія опублікувала ще один офіційний тизер, що підтверджує ємність акумулятора і зарядку.

Black Shark 3, gizchina

За чутками, точна ємність батареї Shark 3 становить 5000 мАч. Проте офіційна інформація вказує на те, що ігровий смартфон дебютує з масивної батареєю ємністю 4720 маг. Що стосується зарядки, новинка може похвалитися унікальною технологією швидкої зарядки на 65 Вт. На сьогоднішній день це рекорд.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Oppo дражнить фанатів виходом нового смартфона. Девайс отримає наворочену камеру, а також сучасний дисплей і потужний процесор.

Як повідомляв Знай.uа один з фанатів ігор показав, як виглядає NFS: Underground на максимальних налаштування графіки з поліпшеннями ефектів сучасних комп'ютерів. Виглядає все дуже цікаво, але от продуктивність при цьому зменшилася у 3 рази.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple забороняє використовуватися кіношним лиходіям їх смартфони. Корпорація не хоче, щоб їх смартфони асоціювалися з лиходіями у фільмах.