Аналітики назвали iPhone XR найпопулярнішим смартфоном в 2019 році. Схоже, бюджетні моделі смартфонів від Apple користуються величезною популярністю. Якщо врахувати, що смартфон з'явився на ринку вересня 2018 року, сам девайс увірвався в топ вже в 2019 році, коли він став доступним у всіх магазинах.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

За підрахунками компанії, в 2019 році Apple продала близько 46,3 мільйона одиниць iPhone XR. На другому місці знаходиться iPhone 11, який розійшовся тиражем 37,3 мільйона примірників, на третьому - Samsung Galaxy A10 з 30,3 мільйона штук. Звичайно ж, позаду знаходяться Xiaomi і Redmi, а за ними і Huawei.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

За підрахунками Omdia, найпопулярнішим смартфоном за 2018 рік виявився iPhone 8, який був проданий тиражем 31,5 мільйона девайсів. Дивно, але Apple продовжує утримувати лідерство.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Oppo дражнить фанатів виходом нового смартфона. Девайс отримає наворочену камеру, а також сучасний дисплей і потужний процесор.

Як повідомляв Знай.uа один з фанатів ігор показав, як виглядає NFS: Underground на максимальних налаштування графіки з поліпшеннями ефектів сучасних комп'ютерів. Виглядає все дуже цікаво, але от продуктивність при цьому зменшилася у 3 рази.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple забороняє використовуватися кіношним лиходіям їх смартфони. Корпорація не хоче, щоб їх смартфони асоціювалися з лиходіями у фільмах.