Microsoft оновить меню “Пуск” в Windows, прибравши з нього плитковий інтерфейс.

Windows 10, gettyimages
Windows 10, gettyimages

“Плитка”, додана в 2012 році, буде замінено на список програм, які користувач запускає найчастіше, і інші елементи. Багато користувачів точно оцінять ці зміни, так як плитка відверто дратує, займає багато простору, споживає багато оперативної пам'яті, а ось інформативності в ній дуже мало.

Windows 10, gettyimages

Знайомі з планами Microsoft джерела повідомляють, що заміна меню “Пуск” запланована на найближчі кілька циклів оновлення та відбудеться не пізніше 2021 року. За словами інсайдерів, компанія переробить меню через неактуальність нинішніх елементів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Oppo дражнить фанатів виходом нового смартфона. Девайс отримає наворочену камеру, а також сучасний дисплей і потужний процесор.

Як повідомляв Знай.uа один з фанатів ігор показав, як виглядає NFS: Underground на максимальних налаштування графіки з поліпшеннями ефектів сучасних комп'ютерів. Виглядає все дуже цікаво, але от продуктивність при цьому зменшилася у 3 рази.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple забороняє використовуватися кіношним лиходіям їх смартфони. Корпорація не хоче, щоб їх смартфони асоціювалися з лиходіями у фільмах.