Компанія HMD Global продовжує воскрешати телефони Nokia, які колись були одними з найпопулярніших, але тепер нікому, загалом-то, і не потрібні. І чергова така реінкарнація - Nokia 5310 XpressMusic далекого 2007 року. Враховуючи, що на той час цей смартфон був флагманом завдяки боковим кнопок регулювання музики і потужною начинкою, смартфон користувався величезною популярністю. Можливо, компанія сподівається на фанатів, які захочуть поностальгувати.

Nokia 5310 XpressMusic, gizchina

Телефон з'явився в базі даних китайського регулятора TENAA з кодовою назвою TA-1212. На сайті є і його зображення, і деякі характеристики.

Нова модель практично повністю копіює дизайн старої: ті ж фізичні кнопки, ті ж помаранчеві вставки з боків. Тільки від кнопок керування плеєром вирішили відмовитися. Дуже навіть дарма, так як саме кнопками смартфон і виділявся серед аналогічних моделей.

Nokia 5310 XpressMusic, gizchina

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Новинка отримає 2,4-дюймовий QVGA-екран, 0,3-мегапіксельну камеру, 8/16 МБ пам'яті і акумулятор ємністю 1200 маг.

Можливо, смартфон покажуть публіці в найближчим часом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft здивувала користувачів. Windows 10 залишиться без плиток в меню “Пуск”, що значно збільшить комфорт від використання цієї ОС.

Як повідомляв Знай.иа вчені виявили другий супутник Землі, який крутиться навколо нашої планету вже третій рік. Правда, розміри його не такі вже й великі, але це чи не перший астероїд, який опинився під впливом гравітації Землі.

Також Знай.иа повідомляв, що корейці навчилися заряджати будь-електрокар за 5 хвилин. Новий акумулятор дозволить прискорити заряджання, а ресурс при цьому тільки зросте.