Samsung почала глобальне впровадження останнього оновлення програмного забезпечення для серії Galaxy Note 10. Оновлення включає в себе ряд важливих поліпшень для деяких функцій, таких як розблокування особи і навігаційна система на основі жестів.

Galaxy Note 10, gizchina

Версії прошивки для телефонів Note 10 і Note 10+: N975FOXM2BTB3, N975FXXU2BTB5 і N975FXXU2BTB3 відповідно. Варто відзначити, що це досить невелике оновлення вимагає всього 260 МБ вільного простору. Проте цього достатньо, щоб поліпшити алгоритм розпізнавання осіб. Крім того, він вносить загальні покращення жести, використовувані для навігації. Оновлення Android 10 основна увага приділялася навігації на основі жестів. Тому природно, що Samsung вважає це пріоритетом.

Оновлення також містить звичайний набір виправлень помилок і поліпшень програмного забезпечення.

Samsung, gettyimages
Samsung, gettyimages

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft здивувала користувачів. Windows 10 залишиться без плиток в меню “Пуск”, що значно збільшить комфорт від використання цієї ОС.

Як повідомляв Знай.uа вчені виявили другий супутник Землі, який крутиться навколо нашої планету вже третій рік. Правда, розміри його не такі вже й великі, але це чи не перший астероїд, який опинився під впливом гравітації Землі.

Також Знай.uа повідомляв, що корейці навчилися заряджати будь-електрокар за 5 хвилин. Новий акумулятор дозволить прискорити заряджання, а ресурс при цьому тільки зросте.